Iratkozz fel a 10 alkalmas ingyenes online bortanfolyamunkra, és nyerd meg a páros belépőt az év legnagyobb borkóstolójára, a Borjour Magnumra. A nyereményjátékban egy darab páros belépőt sorsolunk ki. A sorsolás időpontja 2017. február 10. 20:00 óra. A nyertest e-mailen értesítjük, valamint közzétesszük nevét a Borszakkör weboldalán és facebook oldalán. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki 2017. február 4. 20:00 óra és 2017. február 10. 20:00 óra között regisztrál. A nyertest a random.org segítségével sorsoljuk ki.

Gratulálunk a nyertesnek: Rusznák Viktor

Szerezd meg könnyedén, kötöttségek nélkül az alaptudást borokról, borkóstolásról. A tanfolyamra feliratkozók 5 héten keresztül heti két rövid, könnyen értelmezhető leckét kapnak meg e-mailben. A leckék az alapoktól magyarázzák el a borkóstolás mikéntjét, kitérnek a tárolás, hűtés otthoni lehetőségeire és választ adnak sok egyéb, a borokról mindennaposan felmerülő kérdésre.

Kezdőknek különösen ajánlott, de gyakorlottabb borfogyasztók is találhatnak benne hasznos tanácsokat és érdekességeket.

Adataim megadásával elfogadom, hogy a Fánkolda Kft. (borszakkör) borképzésekkel, boros rendezvényekkel kapcsolatos elektronikus hírleveleket küldjön részemre, valamint a regisztráció elküldésével kijelentem, hogy elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Irányítószám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*